Hoe gaat een lening aanvragen in zijn werk

Wilt u een lening aanvragen maar vooraf al wat meer weten waar u aan toe bent? Kortom, u wilt een antwoord op de vraag:”Hoe gaat een lening aanvragen in zijn werk?”. Wij vertellen u hier graag meer over zodat u weet waar u aan toe bent. Niets vervelender dan voor onaangename verrassingen te komen staan. Om u dit te besparen geven wij u graag wat meer uitleg.

Aanvragen.

01. De Aanvraag

De eerste fase is het aanvragen van de lening. U kunt eenvoudig een doorlopend krediet aanvragen op ons aanvraagformulier. Dit kan eenvoudig digitaal, u hoeft er de deur niet voor uit. Het kost u niets en verplicht u tot niets. Het digitale aanvraagformulier invullen kost u ongeveer 2 a 3 minuten van uw tijd.

Beoordelen.

02. De beoordeling

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Als eerste maken wij een beoordeling op betaalbaarheid. Is het krediet betaalbaar? Dan dienen wij uw aanvraag in en wordt er een BKR toetsing gedaan. Wij ontvangen binnen een uur de eerste reacties en akkoorden op uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte doornemen.

03. U ontvangt onze offerte

Nadat wij met u doorgesproken hebben wat de beste opties zijn mailen wij u de offerte. U kunt deze thuis, in uw eigen omgeving, op uw gemak doornemen. Als er nog vragen zijn kunt u dit ons laten weten. In de bijgevoegde formulieren ziet u nog eens duidelijk wat de rente voor de lening is en hoeveel u moet terugbetalen.

Uitbetaling.

04. U gaat akkoord met de offerte

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u deze ondertekenen en aan ons mailen met de gevraagde documenten. Zodra wij de ondertekende offerte retour ontvangen gaan wij direct aan de slag. Als alle documenten door ons en de bank akkoord bevonden zijn ontvangt u over het algemeen binnen 48 de uitbetaling op uw rekening.

Klanten zijn u voorgegaan
11579
Het verschil?

Echte aandacht voor u als klant. Altijd het beste doorlopende krediet.

Lening aanvragen

Wij werken samen met: