Doorlopend krediet oversluiten

Heeft u een doorlopend krediet met een rente van 5% of meer? Dan kan een doorlopend krediet oversluiten u veel voordeel opleveren. De rente is de afgelopen jaren gedaald. En niet iedereen heeft daar nog van mee kunnen profiteren. Bij ons kunt u een doorlopend krediet afsluiten tegen een scherpe rente en de beste voorwaarden.

Hoe kan ik een doorlopend krediet oversluiten?

U wilt uw lening verhuizen? Voor betere voorwaarden of een betere rente? Een lening oversluiten is eenvoudiger dan u denkt. U kunt bij doorlopendkredietafsluiten.nl een lening aanvragen en wij gaan voor u op zoek naar een lening met de laagste rente en de beste voorwaarden. U kunt op ons aanvraagformulier aangeven of u al een lening heeft. Is dit het geval? Dan gaan wij gelijk voor u na hoeveel u kunt besparen op uw lening. Het verschil kan enorm zijn. Nog steeds komen wij in de praktijk consumenten tegen met een doorlopend krediet met een rente van 10% op jaarbasis, of zelfs meer! En daar brengen wij graag verandering in. Geld lenen is natuurlijk geen schande, maar het moet wel betaalbaar geld lenen zijn. En daar helpen wij u graag mee. Betaalbaar en verantwoord geld lenen.

Doorlopend krediet aanvragen
Doorlopend krediet oversluiten

Welke service kunt u van ons verwachten?

Een doorlopend krediet oversluiten wordt door veel consumenten als een hele verhuizing ervaren. Men zit nu bij een bepaalde bank waar de lening goed loopt. U krijgt maandelijks, al dan niet digitaal, een overzicht van uw lening. Of u kunt misschien inloggen in uw “eigen omgeving”. Waarom dan uw doorlopend krediet oversluiten?
Belangrijkste reden voor het oversluiten van een doorlopend krediet zijn natuurlijk de kosten. Bij veel banken is de rente de afgelopen jaar niet mee naar beneden gegaan. Zeker als u op dit moment een lening heeft bij de huisbank kan het zo zijn dat u procenten teveel betaald. Uw doorlopend krediet oversluiten kan u dan veel geld besparen.
Van ons kunt u verwachten dat wij op zoek gaan naar een doorlopend krediet met de laagste rente, de laagste totale kosten voor de lening en de beste voorwaarden.
Bij de banken waarvoor wij bemiddelen kunt u een inlogomgeving krijgen waardoor u direct kunt zien wat “de stand van zaken is”. Boetevrij (gedeeltelijk) inlossen van uw lening mag natuurlijk altijd. En ook bij onze doorlopende kredieten kunt u natuurlijk weer opnemen tot aan uw kredietlimiet.

Gratis oversluitservice

Laat ons voor u nagaan hoeveel u kunt besparen op uw lening, zonder kosten en zonder verplichtingen.

Laagste rente

Heeft u nu een doorlopend krediet met een rente van 5% of meer. Dan is de kans groot dat u teveel betaald.