Doorlopend krediet aanvragen

Wilt u een doorlopend krediet aanvragen bij de enige echte specialist in het doorlopend krediet? Dan bent u bij doorlopendkredietafsluiten.nl aan het juiste adres. U kunt geld lenen tegen een lage rente en uitstekende voorwaarden. Het fijne van een doorlopend krediet is natuurlijk de flexibiliteit van de lening. Altijd boetevrij inlossen. En heeft u toch weer geld nodig? Dan kunt u weer opnemen uit uw doorlopend krediet tot aan uw kredietlimiet. Daarom kan een doorlopend krediet afsluiten een mooie flexibele oplossing zijn.

Uw doorlopend krediet aanvragen

 € 170,00

Persoonlijke gegevens


Werksituatie aanvrager


Financiële gegevens


Lopende leningen

Geef aan of u elders lopende leningen heeft. Daarna kunt u per lening aangeven of u deze wilt onderbrengen samen met uw nieuwe lening.

Gegevens bij lopende lening 1
Gegevens bij lopende lening 2
Gegevens bij lopende lening 3
Gegevens bij lopende lening 4
Gegevens bij lopende lening 5


Kredietbescherming

Bij alle kredieten hypotheken die wij aanbieden is het mogelijk om de maandelijkse last te beschermen voor het risico van overlijden (ORV), ziekte/arbeidsongeschiktheid (AOV) en onvrijwillige werkloosheid (WW ).Een lening brengt verplichtingen met zich mee. Het kan gebeuren dat er zich in uw persoonlijke situatie omstandigheden voordoen die de aflossing van een krediet tot een te zware last maken. Bovendien kenmerkt het economische klimaat zich steeds meer door minder bemoeienis van de overheid en dus meer zelfzorgzaamheid voor de burger. Daarom is het verstandig om zelf maatregelen te nemen ter bescherming van het inkomen.

Wilt u de maandtermijn beschermen tegen de gevolgen van


Uw aanvraag versturen

U heeft nu bijna alle gegevens voor de aanvraag ingevuld. Bij het versturen wordt uw aanvraag verzonden en beoordeeld. Indien uw aanvraag akkoord wordt bevonden ontvangt u per e-mail of per post de overeenkomst. Mochten er aanvullende gegevens nodig zijn dan zullen wij contact met u opnemen. Heeft u op voorhand vragen dan kunt u contact met ons opnemen.


LET OP!

Helaas kunnen wij u niet helpen als:

  • u een bedrag onder de €5.000,- wilt lenen
  • u een negatieve BKR notering heeft
  • u jonger bent dan 21 of ouder dan 65
  • u als buitenlander minder dan 3 jaar in NL werkt
  • u een WW of bijstand uitkering heeft
  • u een tijdelijk dienstverband heeft of via een uitzendbureau werkt

Uw aanvraag is kosteloos en vrijblijvend

Bij doorlopendkredietafsluiten.nl is de aanvraag voor uw lening altijd kosteloos en vrijblijvend. U kunt op ons aanvraagformulier eenvoudig en snel een lening aanvragen.
Uw aanvraag wordt behandeld door onze één van onze specialisten. Hij of zij koppelt zo snel mogelijk aan u terug wat de mogelijkheden zijn om een doorlopend krediet af te sluiten.

Altijd een verantwoorde lening

Wij houden ons natuurlijk altijd aan de geldende richtlijnen voor het verstrekken van leningen zoals opgesteld door de VFN. Deze richtlijnen zijn in samenspraak met de AFM en het Nibud opgesteld en zorgen voor een verantwoorde kredietverstrekking.
Heeft u al een lening lopen, maar lukt het niet om deze over te sluiten omdat u al meer heeft uitstaan dan mogelijk volgens de huidige (strenge) richtlijnen? Dan kan het mogelijk zijn dat wij toch nog mogelijkheden voor u hebben. Banken zijn worden steeds meer verplicht gesteld om u ook hiermee te helpen. Vraag naar de mogelijkheden!

Bel 0226-333432

Wat doen wij voor u als u een doorlopend krediet aanvraagt?

Het aanvraagproces bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. U vult het aanvraagformulier in, daarna gaan wij voor u aan de slag.

Uw aanvraag komt bij ons binnen

Wij beoordelen uw aanvraag om na te gaan wat haalbaar is.

Wij gaan direct vergelijken

Waar krijgt u de allerlaagste rente? En waar de beste voorwaarden? Wij vinden ze!

Het voorstel waar u gelukkig van wordt.

Wij mailen het beste voorstel naar u toe. U kunt op uw gemak doornemen